StudNatura

Logo

Asociatia Studenteasca PhiloHistoRiSs, din cadrul Facultatii de Istorie a Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca în parteneriat cu Biblioteca Centrala Universitara „Lucian Blaga” siLiceul Teoretic Mihai Eminescu anunta demararea proiectului StudNatura. Proiect de amenajare a curtii interioare a BCU Lucian Blaga, aprobat spre finantare de catre Fundatia pentru Parteneriat prin programul Spatii Verzi – Componenta Spatii Verzi Urbane 2015.

Proiectul identificat prin codul SV-29-2015-proiect finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL România – anuntat printre câstigatori pe site-ul Programului Spatii Verzi, diponibil la adresa webhttp://zoldovezet.ro/spatii-verzi/pa14/index, are ca scop crearea unui spatiu de loisir în arhitectura urbana centrala a Clujului prin restructurarea peisagistica si amenajarea spatiilor verzi existente, a partii centrale din Curtea interioara a BCU Cluj
Prin intermediul acestui proiect se doreste crearea premiselor necesare restructurarii spatiului din curtea interioara a BCU Lucian Blaga prin amenajarea terenului, modificarea arhitecturii peisagistice prin plantarea arbustilor si plantelor decorative si sensibilizarea unui numar de 25 de elevi si 15 studenti asupra problemelor de mediu.

Activitatile proiectului vizeaza pe de o parte componenta de amenajare peisagistica, iar pe de alta parte educatia ecologica. Elevii si studentii se vor implica în activitati de plantare a arbustilor si plantelor decorative precum si în cele de documentare si informare despre problemele de mediu. Proiectul prevede si realizare unui numar de 3 expozitii tematice, ce vor fi deschise comunitatii clujene la sediul BCU „Lucian Blaga” în perioada iunie – septembrie 2015.

Mai multe informatii puteti obtine la adresa de e-mail: raluca.trifu@bcucluj.rosau la numarul de telefon 0264-597092, int 133 (Biroul de Marketing, BCU Lucian Blaga) si pe pagina de Facebook a proiectului www.facebook.com/StudNatura.

*Materialul redactat exprima exclusiv opinia autorului. Fundatia pentru Parteneriat si MOL România nu pot fi facuti în nici un fel raspunzatori de felul în care se folosesc informatiile cuprinse în acest material.
_____________________________________________________________________________________________

Parteneri

BCU_logo_medium

LogoLogo

Finanțatori

LogoLogoLogo

______________________________________________________________________________________________

Logo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s