Echipa

Consiliul Director:

 

  PREȘEDINTE: Marina Trufan 

Picture1     Niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre mine, însă dacă ar trebui să mă descriu în câteva cuvinte, acestea ar fi : artă, literatură, cai, poezie și dragoste. Îmi plac cuvintele frumoase și cărțile bune care au puterea să îmi spargă în față o oglindă, să mă facă să mă văd în bucăți în toate cioburile sale și să îmi arate că sunt întreagă în fiecare ascuțitură.

     Suntem în plină posmodernitate, astfel că trăim timpuri în care nu mai este suficient să fim educați, ci este important să fim conștienți de ce o facem și la ce ne ajută.  O asociație studențească ar trebui să fie mediul din care ne alegem setul de valori și mă bucur că fac parte dintr-o echipă care menține un echilibu între prietenie, responsabilitate și spontaneitate. Dacă aș fi un citat, acesta ar fi : „Just when the caterpillar thought the world was over, it became a butterfly.”

 

VICE-PREȘEDINTE: Melinda Gabriela Keresztes  

(coord. Departament Educațional-Social)

Melinda

     Sunt o persoană ambițioasă, uneori prea sinceră și deschisă, în special când vine vorba de schimbări în domeniul EDUCAȚIEI, dar, cred că cel mai bine mă definec proiectele și activitățile în care m-am implicat și cele pe care le-am creat. Încă din clasa a IX-a m-am implicat în Consiliul Elevilor, motiv pentru care am ajuns să fiu pasionată de educație, de fapt, de educația non-formală, dar prima pasiune este istoria, pe care am descoperit-o în clasa a V-a, iar la facultate am decis să mă specializez pe istorie medievală.

     Cred că schimbările care aduc rezultate bune, atât în sistemul educațional, cât și în alte domenii vin de la acei oameni care se implică pentru comunitate, care muncesc și învață, de aceea, am continuat să fac voluntariat și să ajut. De asemenea, îmi place să îmbin studiul cu sportul, practic ciclismul și echitația. Cam așa e viața mea, ca mersul pe bicicletă, mereu echilibrată și mobilă.

 

VICE-PREȘEDINTE:  Denisia Dragomir

(coord. Departament Comunicare și PR)

denisa.png

     Mă numesc Denisia Dragomir, sunt o fire competitivă cu un suflet de istoric. Consider că evoluția implică cunoașterea trecutului. În timpul liber sunt un apărător al necuvântătoarelor. Studiez pentru a mă dezvolta profesional și consider că educația poate salva viața unui om. Sunt definită de perseverență, spirit practic și devotament, iar ASPH reprezintă motivul pentru care voluntariatul este o activitate foarte dragă sufletului meu. Comunicarea eficientă, care omogenizează membrii acestei familii, este una dintre cele mai frumoase provocări pe care le presupune implicarea în această asociație. Împreună avem puterea să ajutăm, să îndrumăm și să susținem adulții de mâine.

    În prezent sunt studentă, nivel licență, specializarea Studii de securitate și cred că pasiunea pentru cărți, curiozitatea și entuziasmul ne-au adus împreună. Pentru mine istoria este cea mai frumoasă și complexă poveste.

 

VICE-PREȘEDINTE: Andrei Dălălău 

(coord. Departament Fundraising și Scriere de Proiecte)

 

andrei.png     În pofida dificultății de a îmi contura un profil unitar cu privire la propria mea persoană, mă consider un student dedicat domeniului în care încerc să fac performanță și un tânăr împlinit, care și-a urmat pasiunea de a studia istoria. Mă caracterizează moderația, echilibrul și dorința de a realiza un lucru în măsura maximei sale posibilități de realizare. Prefer clasicul și consacratul în raport cu superficialitatea noului sau cu imprecizia necunoscutului. Iubesc arta, cultura, educația și consistența intelectuală, fiind de părere că filosofia, istoria, literatura și religia se împletesc armonios într-o structură interioară ce răspunde mai mult decât satisfăcător nevoilor noastre ontologice.

     Referitor la mediul academic și la implicarea studenților în cadrul acestuia, universitatea are menirea de a fi atât avangarda luptei culturii dusă împotriva apologeților mediocrității, cât și fundația asimilării unor noi cunoștințe și noi metodologii, în vederea aplicării lor ulterioare. Pledând pentru fond, în defavoarea formei, libertatea intelectuală trebuie să fie în mod necesar deșteaptă.

 

SECRETAR: Florina Sas

17273942_782681528551754_456786003_o.jpg     Îmi place să cred despre mine că sunt o persoană ambițioasă, puternică, determinată și organizată. Îmi place muzica, să citesc, să visez, să zâmbesc și să râd. Am ales Facultatea de Istorie pentru că era dorința mea din clasa a 10-a și până acum nu regret nimic; cred că nimic nu mi s-a fi potrivit mai bine. Când vine vorba de implicarea în activități care presupun interacțiunea cu persoane pe care nu le cunosc , ezit mereu. Consider atât venirea la facultate, cât mai ales implicarea în asociație provocări care m-au scos din zona mea de confort, care m-au ajutat să cunosc oameni noi, să devin mai deschisă și mai curajoasă când vine vorba de marele meu coșmar: vorbitul în public.

      Vorbind despre ceea ce vreau să devin în viitor, opțiunile mele se schimbă de la o zi la alta; asta nu pentru că aș fi vreo capabilă să devină orice, ci pentru că descopăr mai mereu lucruri care mă fascinează. Vreau să îmi trăiesc viața astfel încât să nu am regrete mai târziu și gândindu-mă la acțiunile mele, fie greșeli sau nu, să fiu mândră de faptul că ele m-au ajutat să devin ceea ce sunt.

 

 

Actuala echipă

e1e2.png

 

 

Cenzor : Marius Mureșan

22196090_10208021946785240_3223638158238839183_n

Membrii fondatori:

Iulia Puie 

Maria  Frînc

Paula Cotoi 

Georgiana Coroian 

Andrei Faur

Romeo Moldovan

Cătălin Horotan

Cătălina Covaciu

Paula Neagu

 

 

Membri:

Valentina Hagău

Alexandra Arborean

Crinuț Vîrtic

    Alexandra-Elena Jalbă

Oana Ispas

Mihaela Halip

Ilinca Șerban

Denisa Maier

Mihai Constantinescu

Răzvan Miclea

Nicoleta Bîc

Ionut-Alexandru Popa

Daian Cutu

Cătălin Rusu

Andreea Dumitruți

 

 

Voluntari:

                                                                     Diana Ursoi

Dana Mariana Oneasă

Teodora Smultea

Diana Lutz

Alexandra Jureschi

Karina Necșe

Călina Moldovan

Mark Suciu

Gabriela Gale

Măgerușan Patrick

Elena Alupoaei

Cosmina Zobu

Gabriel Zvîncă

Nina Medan

Andrei Oltean

Camelia Levei

Veronica Romanescu

Marius Pop

Denisa Danciu

Ioana Mihalach

Ioana Muntean

Cristiana Csapai

Cristina Sona

Heghes Adriana

 Vitalik Ona

 

Advertisements

One comment on “Echipa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s